Katka Hajda a Lilibeth

Katka a Lilibeth

Když jsem při hledání duly dostala kontakt na paní Simču, po prohlédnutí jejího webu jsem věděla, že hledám přesně ji. Sympatickou, od pohledu velmi příjemnou bytost, která vyzařovala něco, co jsme přesně hledali.  Proběhla první schůzka, která byla velmi příjemná a ihned jsme věděli, že přesně takového člověka chceme mít v té nejkrásnější chvíli u sebe. 

Před porodem jsem navštívili její předporodní kurz, který nás obohatil o cenné informace, a hlavně nám také otevřel oči ohledně průběhu porodu. Byli jsem na 100% připraveni a nebáli jsme se nového začátku ve třech. Před porodem nám poskytovala informace, které jsme potřeboval vědět a to kdykoliv.

Porod proběh přesně tak, jak jsme si ho s manželem vysnili. Byl krásný, plný emocí a hlavně o jeho příjemnější průběh se právě postarala paní Simča. Obrovská psychická podpora, její boží masáže bederní páteře mi pomáhaly přežít v těch největších bolestech, její rady manželovi, jak mi může pomoci a celkově její přítomnost bylo to nejlepší rozhodnutí, které jsme mohli pro naše mimi a hlavně pro nás dva v tak klíčové chvíli udělat. 

Po porodu jsme také zůstali v kontaktu ohledně kojení a prvních týdnů v šestinedělí. Její návštěva pak byla balzámem pro duši a já jsme znovu děkovala, že nám vesmír poslal právě ji. 

Paní Simča svou práci dělá na plno srdcem a její volbou rozhodně nebude zklamaní, právě naopak. Už teď vím, že mé další přání je ji mít opět u porodu. Tak snad nám to vyjde. 

Kateřína Hajda

 

září 2023