Jasmínka Vlková

Jako prvorodička musím říct, že jsem o porodu slyšela povětšinou pouze negativní zkušenosti. Vzhledem k tomuto, jsme se s manželem rozhodli jít k porodu co nejvíc připraveni a to se Simonkou. Pravidelně jsem docházela k ní na předporodní cvičení, které bylo maximálně přínosné a relaxující pro mé tělo i miminko! A zároveň jsem těhotenství zakončila za mě moc krásným, intimním, přirozeným, ničím nerušeným porodem do vody v přítomnosti duly Simonky a manžela.
 
V životě jsem neudělala lepší rozhodnutí a tímto bych ještě jednou chtěla strašně moc poděkovat za tvou ochotu, pomoc, laskavost, připravenost, naprostou oddanost, péči a vzdělanost a prostě za to jaký jsi člověk! Díky tobě jsem se cítila bezpečně a vím, že byla moje maličká dcera v dobrých rukou, kdyby se cokoliv dělo! Jsi poklad a díky tobě beru porod jako krásný a přirozený okamžik plný lásky.
Ps: pokud některá maminka váhá nad porodem do vody, já bych to za nic nevyměnila. Bylo to uvolňující, uklidňující a díky teplé vodě a pomoci Simonky úplně bez zranění.
 
Za což taky moc děkuji!
Jsi člověk, který dělá svou práci s otevřeným srdcem a já jen doufám, že budou všechny ženy v budoucnu stejně šťastné a spokojené se svým porodem, stejně jako my! Děkujeme!
 
březen 2023