Petra a Toníček

Petra a Toníček

Simčo,tímto vám chci moc poděkovat za vaši podporu v den pro mne nejdůležitější. I když jsme se spolu sešly pouhých pár dní před porodem, naprosto jste věděla ,,kde jsme" a jak si porod představuji a toho jste se držela celou dobu. Ukázkou vaši profesionality bylo i to, že můj porod vypukl zrovna v době vaší dovolené a i když jste za sebe měla záskok, neváhala jste a přijela za mnou. Musím říct, že ač jsem se porodu bála, asi jako každá prvorodička, s vámi to byl welness zážitek-:) děkuji i za to, že porodem to neskončilo a jsme spolu stále v kontaktu -:)
(2019) 

 

Moc děkuji, že jsem mohla být u obou zrození jak Toníčka (2019)tak Amálky (2021) A budu věřit, že se znovu potkáme ......A děkuji za možnost potkat tak skvělou ženu a mámu.
“Simi v prvním hodnocení jsem psala ,že u druhého porodu vás chci mi taky ...teď mi nezbývá nic jiného než napsat ...že u třetího proste budete taky ???? oba moje porody byly trošku předčasné, ale oba byly nádherné a to i díky vám a vaší pohotovosti přijet i v neočekávaném termínu a hlavně díky vaší podpoře, empatii a celkovému přístupu. Ještě jednou z celého srdce děkuji za to ,že jste byla celou dobu se mnou ????
(2021)
Petra Hyndrichová